Remedium

Vítáme Tě na stránkách centra Remedium ♥️

Co toto magické slovo znamená?
V minulosti se název – REMEDIUM (což znamená ZPĚT KE STŘEDU), používal k označení léčivého prostředku.

Náš systém se skládá z TĚLA (fyzická, materiální část), ENERGIE (energetické tělo) a DUCHA (naše vědomí). Všechny tyto naše části potřebují odlišnou péči. Přesto, pečujeme-li o jakoukoliv svojí část, má to vliv na všechny ostatní. Ve skutečnosti naše jednotlivé části totiž nejsou oddělené, prolínají se, vzájemně ovlivňují a tvoří jeden celek.

Co se týče našeho středu, je MEDITACE bezpochyby nejdůležitější léčivý prostředek, velká medicína. Nakonec nezůstane nikdo ušetřen cesty do vlastního nitra a právě zde nabízí meditace velkou pomoc. Meditace se zaměřuje na střed. Stane se sama vlastním léčivým prostředkem. Neboť vždy, když ztrácíme svůj střed, onemocníme.

Cesta do středu je jen jedna, ta zlatá střední. Je ale mnoho způsobů, které jsou na této cestě nápomocné, pomáhají nám cestu do nitra objevit a zůstávat na ní, neztrácet správný směr. Ve světe protikladů je totiž tak snadné směr ztratit a z cesty do středu sejít!

Zajímají-li Tě tato témata, chceš se inspirovat a vydat na společnou cestu hledání Remedia na různých úrovních svého bytí, pak jsi na správném místě.

Těšíme se na společné cestování 🙏